Lagseier – Tertnes

Lagseier

Etter en dårlig start på kampen borte mot Nordstrand, hvor Tertnes lå under med hele 7-2 og 9-3, klarte laget å snu den dårlige kursen og endte med å vinne kampen med hele 20-25.

- Jeg måtte gjøre noen endringer på laget som startet. Det lykkes vi med og klarte å snu kampen, sier trener Tore Johannessen.

I begynnelsen spilte Nordstrand svært tøft i forsvar foran Alma Hasanic som stengte i mål. Tertnes derimot hang ikke med og det florerte med feil. Dette utnyttet Nordstrand til fulle.

En periode sto det 7-2 og 9-3. Så fikk Sakura Hauge noen redninger i mål, samtidig som utespillerne med Sissel Nygård Pedersen i spissen satte fart framover og kontret.

– Vi blir tatt på senga. Vi var ikke klare, sier Sakura Hauge.

– Jeg så hva som var problemet og hva vi måtte rette på, sier Johannessen.

Fra halvspilt førsteomgang og kampen ut var det andre boller.

– Vi var suverene resten av kampen. Det som skjedde de siste 45 minuttene er jeg meget godt fornøyd med, sier Johannessen.

Nordstrand – Tertnes 20-25 (10-9):