Fest og seier – Tertnes

Fest og seier

Det ble invitert til håndballgalla og bergenserne tok imot invitasjonen. Allerede kl.16:30 på en onsdag(!) stod det 1000 mennesker i kø utenfor Haukelandshallen og ville inn. Telleapparatene stoppet ikke før 3670.

Tertnes varierte stort spillemessig denne kvelden, men var likevel klart best og vant tilslutt fullt fortjent 28-27.
– Vi er ikke fonøyd med at vi gir fra oss en stor ledelse og gjør det spennende på slutten. Men vi var i lange perioder gode i kontringsspillet og defensivt, oppsummerte Tertnes-trener Tore Johannessen.

Han så fra sidelinjen med fortvilelse at blåtrøyene nesten gav fra seg en seksmålsledelse på slutten. Men Stabæk kom aldri nærmere enn det ene målet bak.Tertnes har nemlig etter hvert utviklet en egneg evne til alltid å vinne de jevne kampen med ett mål. En god egenskap!

Tidligere Stabæk-spiller Linn Gossé ble kåret til banens beste. Hun stod bak syv av Tertnes-målene og var lykkelig etter kampen.

– Fantastisk gøy å spille foran så mange tilskuere. Det gjorde meg skikkelig tent i dag, sa lynvingen son også håper at mange kommer tilbake til Tertnes sin neste hjemmekamp onsdag 17.november kl.19:00 mot Sola.

Se bilder fra kampen her

Tertnes – Stabæk 28-27 (17-13):
Tertnes: Marthe Reinkind 8 (3), Linn Gossé 6, Hege Vikebø 5, Sissel Nygård Pedersen 3, Jeanette Haga Holgersen 3, Marie Liljegren 1, Tonje Løseth 1 og Stine Lund Andreassen 1.

Stabæk: Karoline Næss 10 (2), Stine Bredal Oftedal 4, Linn Therese Mamelund 4, Kristin Nørstebø 3, Christina Solheim Andersen 2, Sanna Solberg 2, Marte Lunder 1 og Sara Blankevoort 1.

Utvisninger: Tertnes 1, Stabæk 1.

Tilskuere: 3670!