Det var på forhånd forventet tette og jevne oppgjør, og det var akkurat det vi fikk servert.

" />

Bringjentene godt i gang 2.runde avviklet i helgen

Det var på forhånd forventet tette og jevne oppgjør, og det var akkurat det vi fikk servert.

Skrevet av NTH

Første kamp lørdag var mot Trondheimslaget Charlottenlund. (Vi møtte Charlottenlund i Trondheim i første kvalifiseringsrunde og den kampen endte med et 5 måls tap.)
1. omgang ble preget av nervøst og usikkert spill. Etter å ha rotet bort nærmere 15 ballkontroller var vi hele 7 mål bak til pause. I 2. omgang ble feilene luket vekk, og forsvarsspillet ble forbedret. Dette førte til at vi sakte men sikkert knappet inn på Charlottenlunds ledelse. Da det var 3 minutter igjen var vi kun 2 mål bak, men dessverre kom vi ikke nærmere. Da sluttsignalet kom sto det 24-21 til Charlottenlund på tavlen.

Lørdagens andre kamp var mot Flint. Flint fra Tønsberg kom til 2 runde etter å ha levert 1 seier og 2 uavgjorte kamper i sin første runde. Flint gjennomførte en solid kamp mot Njård i sin førte kamp lørdag og vant kontrollert med 9 mål. Oppgjøret ble som forventet jevnt og tett med Tertnes 1 til 3 mål bak i store deler av kampen. Mot slutten av kampen fikk jentene våre 2 spillere utvist men likevel klarte vi å hente inn Flint sin ledelse og etter litt kaotiske sluttsekunder viste tavlen 26-26 ved endt tid. Denne kampen viste jentene god moral og flott steierevne og nektet å tape… mer av denne innstillingen…..

Siste kampen i denne runden var mot Njård. Oslojentene sto med 0 poeng før denne kampen, men er et lag med gode spillere som dessverre har prestert veldig ujevnt. Vi forventet å møte et skjerpet Njård mannskap som ville gi alt for sine førte poeng. Tertnes kom tidlig i føringen men Njård nektet å la seg hekte av. 4 måls ledelsen til pause ble beholdt i store deler av 2 omgang og 6 minutter før slutt var vi oppe i en 5 måls ledelse. Da la Njård seg ut i en offensiv formasjon, og i kampens siste minutter klarte de å hente inn deler av ledelsen. Kampen endte 24-22 til Tertnes.

Etter de 6 første kampene i Bringserien står nå jentene med 5 poeng. Neste runde går i Asker i Holmenhallen 4. og 5. desember der hjemmelaget Vollen, Søgne og Gulset er motstandere. Der håper vi på ytterligere forbedring av spillet, en kjekk tur som belønnes med nye poeng…

– Inge Torstad, trener