Semifinale NM junior – Tertnes

Semifinale NM junior

Tertnes-juniorenes NM-semifinale hjemme mot Nordstrand fredag er flyttet til Åsanehallen, med kampstart fortsatt kl.18:00. Tonje Løseth venter tøff motstand, men har tro på finalespill 30.desember i Oslo.

Semifinalen var opprinnelig berammet til Slåtthaughallen, siden Fana via et Partnerklubbsamarbeid med Tertnes har spilllere som deltar. Norges Håndballforbund godtok imidlertid ikke bruk av Slåtthaughallen, grunnet blant annet manglende sikkerhetssoner. Dermed fikk daglig leder i Tertnes, Lars Riis Ellingsen, en travel torsdag.

– Kampen ble berammet tidligere i uken, og da ble det litt knapt med tid på å finne en ny arena for oppgjøret. Heldigvis har vi et godt naboskap med Åsane, som snudde seg rundt og fikk hjulpet oss inn på deres hjemmearena. Vi skal lage et skikkelig arrangement i Åsanehallen også, og må samtidig få takke for velviljen fra Åsane, sier Ellingsen.

Tirsdags kveld ble det klart at Region Vest er representert i Oslo Spektrum 30.desember, etter at FyllingenBergen vant 42-39 over Drammen i den ene guttesemifinalen. Tertnes-jentene kan slå følge med gultrøyene til hovedstaden i romjulen, men da må Nordstrand beseires på hjemmebane.

– Nordstrand har et bra lag med Homme-søstrene i spissen, så det blir en tøff kamp. Spiller vi opp mot vårt beste har jeg uansett tro på seier. Det er viktig for oss juniorspillere å ha vår egen arena å vise oss frem på, og vi er veldig giret på å vise oss frem. De fleste spillerne på laget holder junioralder også neste sesong, men det hadde uansett vært nytt og spennende med Oslo Spektrum, sier Tonje Løseth.

Semifinalen i Junior-NM mellom Tertnes og Nordstrand spilles altså i Åsanehallen kl.18 fredag.

11.11.2010 22:20, Torbjørn Iversen