Tertnes vel fremme – Tertnes

Tertnes vel fremme

Tertnes-damene går inn i en hektisk uke med aktivitet. Søndag venter første oppgjøret i 32-dels finalen mot Üsküdar i cupvinnercupen. Onsdag er det hjemmekamp mot Sola i Postenligaen, før tyrkerne kommer til Bergen og spiller returoppgjør neste lørdag.

Linn Gossé (bildet) og Tertnes-damene satte seg på flyet til Tyrkia lørdags morgen. Søndag venter første oppgjør i cupvinnercupen mot Üsküdar fra den asiatiske delen av Istanbul. Returoppgjøret spilles neste lørdag.

– Vi så en kamp med tyrkerne på video i går, men vet egentlig veldig lite om helgens motstander. Laget hadde vel et snitt på ni 2-minutters utvisninger i fjorårets E-cup, og det så ut til å være tøffe tak på videoen. Målsetningen i E-cup er først og fremst å ta kamp for kamp og se hvem vi møter, enn hvor kjedelig det høres ut, sier kantspiller Linn Gossé.

Blåtrøyene har så langt befestet sin stilling som klar medaljekandidat i årets Postenliga. Med seier hjemme mot Stabæk og Vipers Kristiansand, som så langt virker verst imot all den tid Storhamar startet sesongen med poengtrekk, ser det lovende ut. Uavgjort hjemme mot Byåsen betyr også at sølvhåper lever.

– Vi har et veldig bra lag i år, og har vært flinke til å ta alle kampene meget seriøst. I fjor tapte vi blant annet to ganger for Selbu, og det har vi lært av. Målet er alltid å vinne kamper og komme til en finale, og det hadde selvsagt vært veldig gøy i E-cup sammenheng. Forhåpentligvis får vi brukt hele gruppen i søndagens kamp i Tyrkia, slik at vi unngår stor belastning på få spillere, avslutter Gossé.

(Tertnes)