Restituert og klar – Tertnes

Restituert og klar

I dag spiller Tertnes hjemmekamp i Postenligaen mot Sola. Kampen spilles i Haukelandshallen kl.19:00.

Kampen mot Sola blir guffen, da Tertnes er inne i et tøft program for tiden. Laget brukte hele mandagen til hjemreise fra Tyrkia. Tertnes-trener Tore Johannessen retter også en pekefinger før kampen.
– Det er den siste seriekampen før pausen, og den kommer mellom to E-cup-kamper. Derfor er det ekstremt viktig at vi er nullstilt og forberedt på våre oppgaver, sier Johannessen.

Klubbens fysioterapeut, Randi Solheim, har gjort et sterkt bidra for at spillerne skal være nullstilt og restituert. Hun var med laget til helgens E-cup kamp i Tyrkia. Det ble på ingen måte noe ferietur for den flinke fysioterapeuten som også er fysioterapeut for U-landslaget for jenter.
Rett etter kamp fikk flere av spillerne behandling. Fysioterapeuten gav seg ikke med jobbingen før ut i de små timer, for så å sette frem igjen behandlingsbenken allerede tidlig neste morgen.

– I Tertnes snakker vi mye om pengenes virkningsgrad. Vi valgte å bruke ekstra penger på å ta med fysioterapeuten vår til Tyrkia, for å ha spillerne restituert til dagens kamp. Det tror vi har vært en god investering, sier klubbens daglige leder Lars Riis Ellingsen.

Tertnes stiller med skadefri tropp i Haukelandshallen i kveld kl.19:00.