Tertnes topper tabellen – Tertnes

Tertnes topper tabellen

<p>Tertnes-trener Tore Johannessen var fullt klar over utfordringen med seriekamp mellom to t&oslash;ffe e-cup-kamper, og utfordrende ble det. Men &aring; dra i land seieren betydde alt, og n&aring; tar Tertnes juleferie p&aring; toppen av tabellen!!</p>

Det var mye kladdeføre for Tertnes-jentene i kveldens kamp. Det skal mye til å klare å nullstille seg og komme metalt på høydene når det blir så tett mellom slagene. Men målrikt ble det i hvert fall i starten av kampen.

Tertnes produserte sjanse på sjanse, men i den andre enden var gjestfriheten stor og rogalendingene slapp enkelt til. Til pause hadde blåtrøyene opparbeidet seg en ledelse på 19-16.

Selv med tre måls ledelse var Tertnes på ingen måte fornøyd på vei inn i garderoben til pause.

– Altfor dårlig, slik kan det ikke være, sa sjefen.

Kampen ble like tett og jevn utover i andre omgang. Etter vel 21 minutters spill av andre omgang på stillingen 25-23 til hjemmelaget, måtte to av blåtrøyene sone to minutters utvisning. Men hjemmelaget klarte å ri av stormen i den kristiske fasen. Mye takket være solid målvaktsspill av banens beste, Sakura Hauge. Dermed kom aldri Sola nærmere.

– Vi tar med oss seieren. Det var det viktigste i dag. Forrige sesong var dette typisk en kamp vi hadde tapt. Nå drar vi i land seieren selv på en dårlig dag hvor vi føler oss tom og sliten, sa femmålsscorer Marthe Reinkind.

Sola viste seg å være mye bedre enn de fem poengene de har skaffet seg så langt denne sesongen, så flere poeng på rogalendingene blir det hel sikkert i andre halvdel av sesongen.

– Vi brant altfor mange klare http://www.phpaide.com/?langue=fr sjanser. Fire straffer og flere gode muligheter fra seks meter. Dersom vi hadde klart å få uttelling på disse skuddene, hadde vi ikke reist hjem uten poeng. Det er jeg 100 prosent sikker på. Vi mangler rutinen til å vinne jevne kamper mot antatt bedre lag. Det trenger vi skal vi klare å sette de avgjørende skuddene mot ett av Norges beste lag. I dag tapte vi enkelt og greit på grunn av én spiller, og det er Tertnes-målvakt Sakura Hauge, oppsummerte Solas trener Knut Ove Joa til Stavnager Aftenblad.

Se bilder fra kampen her

Tertnes – Sola 29-26 (19-16):
Tertnes: Linn Gossé 7, Sissel Nygård Pedersen 6 (1), Marthe Reinkind 5 (2), Marie Liljegren 4, Hege Vikebø 3, Jeanette Haga Holgersen 2, Maren Roll Lied 1 og Tonje Løseth 1.

Sola: Heidi Samuelsen 8 (1), Lene Tønnesen 6, Silje Stangeland 3, Nina Stokland 3 (1), Vibeke Mæland 2, Kristine Gudbrandsen 2, Malin Holta 1 og Susann Jøraandstad 1.

Utvisninger: Tertnes 5, Sola 2.