Tertnes videre til 4.runde – Tertnes

Tertnes videre til 4.runde

<p>Tertnes hadde to m&aring;l &aring; g&aring; p&aring; f&oslash;r kveldens returoppgj&oslash;r i Haukelandshallen. Men det ble temperatur ogs&aring; i returoppgj&oslash;ret selv om avansementet til fjerde runde i cupvinnercupen aldri var truet for bl&aring;tr&oslash;yene. Bergenserne utklasset Tyrkerne og vant 34-24 og dermed 68-56 sammelagt.</p>

Üsküdar gikk som ventet også i denne kampen fysisk hardt til verks. Her var det ikke snakk om å legge noe i mellom i duellspillet. Stor sett var det hele tiden over grensen. Noe som resulterte i 6 utvisninger som heller ikke var en eneste for lite. 

Tertnes sin trønder, Sissel Nygård Pedersen, fikk Åge Aleksandersen på høyttalerne i oppvarmingen og lovet en kjempekamp i retur. Og hun holdt til de grader det hun lovet. Sissel vartet opp med 8 scoringer og ble av kveldens jury kåret til banens beste.

Hjemmelaget tok raskt kontrollen i kveldens kamp. Til pause var stillingen 17–12 og den kunne fort vært større om blåtrøyene hadde unngått en del enkele Den er en liten miks av Super Nudge 6000 og Jackpot 6000, og har i tillegg en megajackpot pa minst 1,5 millioner Euro!Pa bestenorskecasinos.com 6000. tekniske feil i starten på kampen. Utover i andre omgang var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Blåtrøyene fikk faktsik anledning til å avslutte med juniorlaget som i slutten av desember spiller NM-finale. Samtølige eleve utespillere som Tertnes brukte denne kvelden kom også på scoringslisten.

Se bilder fra kampen her

4.runde trekkes allerede på tirsdag men kampene spilles ikke før helgene 5./6. og 12./13.februar.

 

Kampfakta:

Tertnes – Üskudar 34-24 (17-12), sammenlagt 68-56.

3.runde cupvinnercupen

Tilskuere: 494

Mål for Tertnes: Sissel Nygård Pedersen 8, Hege Vikebø 6, Linn Gossé 4, Jeanette Haga Holgersen 4, Helene Matre 2, Beate Nilsen 3, Marie Liljegren 2, Marthe Reinkind 2, Maren Roll Lied 1, Stine Lund Andreassen 1, Tonje Løseth 1.

Toppscorer Üsküdar: Yilmaz Yeliz 7

Utvisninger: Tertnes 4 x 2 min, Üsküdar 6 x 2 min.