– Det beste vi kunne fått – Tertnes

– Det beste vi kunne fått

Tertnes-trener Tore Johannessen var fornøyd med trekningen av åttenedelsfinelene. Tertnes kunne trukket Viborg, Hypo, Zvezda eller Toulon. Alle lag som tidligere i sesongen har spilt i Champions League. Men det ble svensk motstand i neste runde i cupvinnercupen. Lugi ligger i øyeblikket på annenplass i den svenske serien.

– Det er på ingen måte noen enkel motstander, men med tanke på hvilke andre lag vi kunne møtt, var det helt klart Lugi jeg håpet på, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

Svenske beseiert VHC Biseri fra Montenegro i et dobbeltoppgjør borte i forrige runde. Nylig slo de også topplaget Sävehof på bortebane. Sävehof var også laget som sendte Byåsen ut av Champions League-kvalifiseringen.

Det blir på ingen måte noe walk over for Tertnes. Men Tertnes har også fordelen av å avslutte på hjemmebane.

Nå planlegges det også en ny håndballgalla i forbindelse med dette returoppgjøret i midten av februar.