Skal hjelpe jentene til gull – Tertnes

Skal hjelpe jentene til gull

Tertnes-trener Tore Johannessen har vært en viktig brikke i det norske landslaget sitt videoteam i forbredelsene til EM som starter tirsdag.

Tore har vært med på de tre siste landslagssmlingene med damelandslaget. Her har han bidratt med motstanderanalyse og spilleranalyse av de norske spillerne.

Det er det samme analyseverktøyet på landslaget som Tertnes-trenere bruker i hverdagen på klubblaget. Tertnes-treneren er en analytiker av rang og har i flere år sett viktigheten av en godt forarbeid og analyse.
– Det er et  veldig viktig verktøy og jeg er overbevist om at analyser har bidratt til flere poeng for Tertnes de siste sesongene, sier Johannessen.

Under EM skal Tertnes-treneren jobbe for Norges Håndballforbund og det internasjonale forbundet hvor han skal sammen med andre analysere hele mesterskapet.

– For oss er det et veldig viktig arbeid Tore har gjort inn mot mesterskapet, og det sier seg selv at dette er oppgaver vi gir til personer vi stoler 100 prosent på den faglige dyktigheten til, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til BA.

(Tertnes)