På lag med Nr1 Fitness – Tertnes

På lag med Nr1 Fitness

<p>I september &aring;pnet Nr1 Fitness sitt nye treningsstudio i &Aring;sane. Et topp moderne treningssenter p&aring; hele 1150 kvm.</p>

Konkurransen om kundene har aldri vært større i Åsane. Med noen av de beste instruktørene i Bergen med på laget og et topp treningssenter etter kundens behov, er Nr1 Fitness klar til å ta opp konkurransen.
-Vårt mål er å bli best på lokaliteter, åpningstider, service og pris. Vi ønsker rett og slett å endre åsabuernes helse og livsstil, sier styreleder og medeier i Nr1 Fitness Trygve Amundsen.

Senteret i Åsane ligger sentralt, ikke langt fra Terminalen i Hesthaugveien. Her har de topp moderne utstyr i store og lyse lokaler. Ut over treningsfasiliteter med apparater, spinningsal, aerobicsal, finner en også barnepass, solarium og kursrom. En avdeling for frivekter er også på plass.

Tertnes har denne sesongen innledet et samarbeid med Nr1 Fitness som klubben er veldig fornøyd med.
– Nr1 Fitness er et veldig fleksibelt og bra treningstilbud til Tertnes-jentene. De fremstår veldig profesjonelle med gode instruktører som jentene kan dra nytte av. Nr1 Fitness er i tillegg også en veldig engasjert samarbeidspartner og det er nøkkelordet for et godt samarbeid, forteller markedsansvarlig i Tertnes, Anne Petersen Waage.

Om det skulle bli nødvendig, kan Tertnes-spillerne trene på senteret til alle døgnets tider.
– Folk er opptatt av å trener når det passer, derfor har vi valgt å gi medlemmene våre et døgnåpent tilbud, forteller Amundsen.

Senteret er nå etablert på fire steder i Bergens-regionen og i løpet av januar åpner ytterligere to nye sentre.

Ønsker du medlemsskap eller er nysgjerrig på treningstilbud i Åsane, er det bare ta turen innom og snakke med Nr1 Fitness sin hyggelige betjening.