Tildelt stipend – Tertnes

Tildelt stipend

Fana-jenten Maren Roll Lied (18 år) har denne sesongen fått sin debut i eliteserien for Tertnes, og hun har gjort flere gode kamper etter dette. Samtidig var Maren sentral på LK92-landslaget som i sommer tok sølv i VM. I romjulen spiller hun sammen med lagvenninner i Fana og Tertnes NM-finale for junior mot Byåsen.

For sine fine fremganger er Maren for 2010 tildelt Hordaland fylkeskommunes idrettsipend på kr 25.000,-.

Her er juryens korte begrunnelse:

Maren Roll Lied

er handballspelar, 18 år, og spelar for Tertnes elite. Ho spelar på landslaget for jenter 18 år. Dei siste tre åra har ho delteke på landslaget (LK 92) ved ei lang rekkje internasjonale turneringar. Med det laget har ho mellom anna vore med på å vinna ope skandinavisk meisterskap i år, og teke 2. plassen i verdsmeisterskapen som vart spelt i den Dominikanske republikk. Det langsiktige målet og draumen er å representera Noreg på seniorlandslaget.

Totalt var det fem stipender som ble utddelt. Hele tre av stipendvinnerne er elever ved toppidrettslinjen ved Tertnes videregående skole: Lavrans Solli, FyllingenBergens Eivind Tangen og Tertnes og Fanas Maren Roll Lied.

Vi gratulerer alle fem stipendmottakere, men selvfølgelig de to håndballspillerne spesielt!