Serien i gang igjen – Tertnes

Serien i gang igjen

Tertnes har aldri vunnet en seriekamp mot Storhamar. Siden Storhamars opprykk for tre år siden har seks oppgjør i seriesammenheng gitt fasiten fem tap og en uavgjort.

Men i det forrige oppgjør som var i sluttspillet i mai, vant Tertnes. Blåtrøyene har god tro på å gjenta den bedriften.

Tertnes topper tabellen i Postenligaen etter ni runder, men har riktignok to kamper mer spilt enn Larvik. Så langt i sesongen er det kun Larvik som har slått bergensene.

I kveld tar Tertnes i mot Storhamar som de siste årene har vært rivaler i kampen om bronseplassen. I forrige sesong stakk hedemarkingene av med bronsen i serien, mens bergenserne tok bronsen i sluttspillet.

Denne sesongen er avsanden litt større mellom lagene. Storhamar innehar 6.plassen syv poeng bak Tertnes, men de gule startet også sesongen med fire minuspoeng på grunn av store underskudd.

Tertnes har fått forberede seg godt gjennom hele julen og Tertnes-trnere Tore Johannessen er optimistisk.

– Vi har fått trent godt under EM-pausen og ikke minst har vi unngått skader.Det blir kjekt å komme i gang igjen og vi har tro på at vi skal ta vår første seier mot STorhamar i seriesammenheng i dag, sier Tore.

Bortsett fra sykdom hos 2.målvakt Madeleine Riise, stiller Tertnes med fullt lag. Kmapen starter kl.18:00 i Haukelandshallen.