Nytt Tertnes-tap – Tertnes

Nytt Tertnes-tap

Tertnes gikk på en ny smell og tapte 26-21 borte mot Levanger. Det er det andre tapet på rad etter EM-pausen.

Levanger lå før kampen på nedrykksplass, men allerede fra start viste hjemmelaget en enorm vilje både i angrep og forsvar. Dette er Levangers første kamp siden den tragiske trafikkulykken hvor LHK-spiller Grete Helene Wiseth omkom, for snart to uker siden.

Det gikk hele 7 minutter ut i kampen før den første scoringen kom. Levanger festet et grep. Selv om Tertnes med fire scoringer på rad gikk opp i en to måls ledelse litt over midtveis i første omgang, var det rødtrøyene som kunne gå til pause med tre måls ledelse.  Et stykke ut i andre omgang hadde hjemmelaget økt ledelsen til syv mål. Tertnes klarte etter dette aldri å skape skikkelig spenning i kampen. Det nærmeste bergenserne kom var tre mål bak. Fra Levanger-leiren meldes det om en av sine beste kamper på svært lenge.

Det var en  stygg strek i regningen for et Tertnes-lag på sølvjakt. Søndag venter en ny vanskelig utfordring mot Larvik på hjemmebane.

Kampfakta:

Levanger – Tertnes 26–21 (12-9)
Postenligaen
Levangerhallen
Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo
Mål Tertnes: Marthe Reinkind 7, Sissel Nygård Pedersen 5, Linn Gossé 5, Tonje Løseth 2, Stine Lund Andreassen 2
Toppscorer Levanger: Sidsel Terkelsen 7
Utvisninger: Levanger 3x2min Tertnes 2x2min