Noen nummer for små – Tertnes

Noen nummer for små

Tertnes klarte aldri å gi Larvik kamp i Haukelandshallen i kveld.

Tertnes fikk en god start på kampen og ledet faktisk 3-1 tidlig, men etter den tid handlet det bare Larvik. I de få gode periodene hjemmelaget hadde, klarte de å brette ut spillet og få avslutninger fra kantene. Men alt for ofte ble spillet presset inn i midtene og det ble forsøk på avslutninger der. Å få mål over en av verdens beste midtblokker er ikke lett. Tertnes lykkes heller ikke med dette. Larvik spilte uten Heidi Løke som ble syk før kampen og dermed ble sittende på benken i 60 minutter. Men selv uten sin faste linjespiller, fikk de kombinasjonene til å sitte og kom spesielt de første 30 minuttene lett til scoringene. – Vi er godt fornøyd med det vi leverer i dag, oppsumerte Larik-trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Linn Gossé ble toppscorer for Tertnes med sine 6 mål. Linn Jørum Sulland ble toppscorer for Larvik med sine 10.

For bergenserne handle nå alt om å legge skuffelsen bak seg og reise seg til onsdag. Allerede da venter en ny tøff utfordring mot Byåsen i Nidarøhallen.