– Føler meg som bergenser – Tertnes

– Føler meg som bergenser

Lynvingen Linn Gossé har forlenget kontrakten med Tertnes med ytterligere 3 år. Linn har i sine to første sesonger i blå drakt markert seg som en av lagets beste spillere. Det er derfor stor tilfredshet i Tertnes når hun nå velger å skrive ny langtidskontrakt.

– Jeg trives veldig godt i Bergen, har funnet kjærligheten her og har jobb uten om håndballen. Jeg føler meg rett og slett som en bergenser nå. Jeg har til og med lagt litt om på dialekten selv om jeg ikke liker det helt selv, sier Gossé med et smil når hun skal fortelle litt om hvorfor hun skriver under på tre nye år.

Linn er samboer med TV2-sportens Jan Henrik Børslid og hun har halv stilling som i Norges Håndballforbund Region Vest med arbeidsområde innenfor kampadministrasjon.

Hun har også stor tro på Tertnes-laget fremover.
– Vi har mange unge spillere som har fått erfaring i eliten tidlig. Det vil bli en stor fordel for oss i årene fremover. Det er et supert miljø og jeg ser jeg kan utvikle meg videre i Tertnes, sier kantspilleren som så langt denne sesongen er det mestscorende kantspilleren i Postenligaen.

For hun har selvfølgelig ambisjoner om å komme på landslaget selv om det er hard konkurranse på venstrekanten.
– Jeg mener jeg har lagt inn en god søknad denne sesongen. Men jeg skal fortsette og jobbe og vil nok forhåpentligvis få resultater av det, avslutter Gossé.

I kveld møter hun også en av de hun duellerer mot om landslagsplass i Byåsens Camilla Herrem.

(Tertnes)