– Gir ikke opp sølvkampen – Tertnes

– Gir ikke opp sølvkampen

Selv med etter tre tap på rad, er er ikke ambisjonen om å ta sølv i årets Postenliga skrinlagt.

Tertnes har startet det nye året på verst mulig måte. Etter å ha toppet tabellen før jul, har bergenserne nå startet med tap mot Storhamar, Levanger og Larvik. Søndagens tap mot Larvik var som forventet, men det er nederlagene mot Storhamar og Levanger som burde vært unngått.

– Har du ambisjon om sølv, kan en ikke gå på sånne smeller. Vi burde absolutt ha prestert bedre i de kampene, sier Tertnes sin venstrekant Linn Gossé.

I morgen venter en ny vanskelig kamp borte mot Byåsen. Byåsen er nå fem poeng foran Tertnes på tabellen, men har bare møtt Larvik en gang denne sesongen mot Tertnes sine to.

– Det blir en viktig kamp. Taper vi den blir vi hektet av. Men jeg har tro på at vi skal løfte oss. Setter vi forvaret, har vi en god sjanse til å vinne, fortsetter Gossé.

Også Tertnes-trener Tore Johannessen er enig i at det ikke er kjørt med tanke på sølvet, men Tertnes er nå mer avhengig av hjelp enn om det hadde blitt seier i årets to første kamper.

– Nå har vi lagt bak oss skuffelsen og setter fullt fokus inn på onsdagens kamp. Byåsen-kampen har stor betydning uansett om vi skal kjempe om sølv eller bronse i fortsettelsen. Det blir en nøkkelkamp, og vi skal vise at vi er bedre enn de resultatene vi har hatt i det siste, sier Tertnes-treneren.