Håndballgalla 12.februar – Tertnes

Håndballgalla 12.februar

Lørdag 12. februar er det klart for årets første Håndballgalla i Haukelandshallen. Da møter FyllingenBergen Vålerenga, før Sissel Nygård Pedersen(Bildet) og Tertnes spiller returoppgjør i E-cup mot svenske Lugi.

Arrangementet er et samarbeid mellom FyllingenBergen, Tertnes og Region Vest. Forrige gang det ble arrangert Håndballgalla i Haukelandshallen, var i forbindelse med EM-kvalifiseringskampen for menn mellom Norge og Nederland i oktober i fjor. Da var det nærmere 2500 tilskuere på Tertnes-kampen mot Stabæk, og helt utsolgt på landskampen.

– Vi kommer til å kjøre en fullskala Håndballgalla, hvor det blant annet kommer til å gå ut en lagstilbud til alle klubbene i regionen i nær fremtid. I tillegg legger vi opp til aktiviteter for dommere og trenere i forbindelse med kampene, og det vil bli VIP-opplegg med inviterte gjester. Vi ser frem til å fylle Haukelandshallen, sier Trygve Johnsen som er markeds- og arrangementsansvarlig i Region Vest.

Oppgjøret mot storbyrival Vålerenga, blir årets første hjemmekamp for FyllingenBergen. Andreas Gjeitrem & co starter opp etter VM-pausen med borteoppgjør mot Oppsal søndag 6. februar. Tertnes møter Lugi i 1/8-dels finalen i Cupvinnercupen, og starter på bortebane fredag 4. februar. Hvem som stikker av med kvartfinalebilletten blir endelig avgjort i Haukelandshallen.

– Det blir lagt opp til et familievennlig arrangement, med tilhørende aktiviteter for barn. En familiebillett som inkluderer inntil 2 voksne og 3 barn koster kun 200 kr. Vi anbefaler folk å kjøre billett på forhånd, og gjerne gjennom lagstilbudet. Region Vest har etterhvert tradisjon for å arrangere gode Håndballgallaer sammen med våre toppklubber, og planlegging er godt i gang, avslutter Johnsen.

Kampene i Haukelandshallen denne dagen spilles kl.15:00 (FyllingenBergen vs Vålerenga) og kl.17:00 (Tertnes vs Lugi).