7 måls seier ikke nok – Tertnes

7 måls seier ikke nok

Tertnes leverte en kruttsterk hjemmeforestilling mot et taktisk smart Lugi lag i Cupvinnercupens åttendedelsfinale. Dessverre holdt ikke 30-23 seier til avansement.

Tertnes skulle hente inn 18-27 fra det første oppgjøret, og Bergenserne gjorde et helhjertet forsøk.Etter nær halvspilt andre omgang var svenskenes utgangspunkt utlignet, og Tertnes ledet 24-15.

Kari Anne Henriksen kunne derimot puste roligere derifra og inn, da hennes lag sakte med sikkert rakk å pynte suksessivt på sifrene. Henriksen spilte senest for seks år siden for Tertnes.
Med fire minutter igjen av kampen kjempet Tertnes seg opp i en åtte måls ledelse, men nærmere kom ikke laget til Tore Johannesen.

Lugi spilte taktisk klokt med lange angrep, og spilte bevist på sitt gode utgangspunkt. Svenskene hadde kun et mål for øye – avansement, uten at det nødvendigvis ble seier i selve kampen lørdag.

Sissel Nygård Pedersen(bildet) ble kåret til Tertnes sin beste spiller, mens Marthe Reinkind ble toppscorer med åtte mål.

Tertnes – Lugi 30-23 (16-12)