Tid for hjem for styremedlem – Tertnes

Tid for hjem for styremedlem

Styremedlem i Tertnes Håndball Elite, Bente Sterk-Hansen Torstad, blir i dag å se på Tv 2. En kald og forlatt hytte som ble lite brukt har fått et møte med Tid for hjem.

Dette er det synet som møtte «Tid for hjem» da de kom på befaring for å se på hytten som hadde stått ubrukt i flere år.Kald og forlatt og i ferd med å bli inntatt av mus og maur i stedet for ferierende mennesker. Ulike omstendigheter hadde ført til at hytten hadde blitt overlatt til seg selv, men nå var det på tide å ta hånd om den igjen mente Bente som tok kontakt med «Tid for hjem». 

 

 

Visste ikke om oppussingsplanene

– Bente hadde ikke sagt fra til mannen Inge om at hun hadde tatt kontakt med oss, sier programleder Kjersti Bergesen, så vi var litt spente på hvordan han ville reagere da hun skulle fortelle at vi hadde sagt ja til å påta oss oppgaven.

Bente forteller at først ble han arg over at hun hadde tatt kontakt med «Tid for hjem», så var han helt stille en hel kveld, sa ikke et ord, og så neste dag var han positiv og syntes dette var en utmerket ide.

Så dermed er det duket for storopprydning og feriemimring i onsdagens tid for hjem, og designer John Zoffmann har ikke tenkt å legge bånd på seg. Han synes denne lille hytten er den morsomste utfordringen han noen gang har fått. Og på tross av sprengkulde og kummerlige arbeidsforhold kan Kjersti rapportere at dette blir et av de triveligste programmene «Tid for hjem» noen gang har laget.

Programmet ser du på Tv 2 i kveld kl.20:00.