Tertnes slo Nordstrand – Tertnes

Tertnes slo Nordstrand

Tertnes hadde nok å revansjere når de entret parketten i Haukelandshallen i kveld. Etter den svake kampen og tapet mot Fredrikstad onsdag, skjerpet blåtrøyene seg og vant komfortabelt over Nordstrand.

– Det var sinnssykt deilig at det kom en ny kamp så tett. Vi har snakket om det som ikke fungerte sist, og nå funket avtalene våre. Vi som spiller bak må skyte, og det gjorde vi i denne kampen. Forsvaret satt også på en helt annen måte, sa Marthe Reinkind til Bergens Tidende etter kampen.

Tertnes sitt angrepsspill har variert mye på denne siden av nyttår. Variasjon så en også i kveldens kamp mot Nordstrand. Likevel satt en hele tiden med følelsen av at dette hadde hjemmelaget kontroll på.

Tertnes førte kampen, men hver gang en hadde sjansen til å sage av gjestene, var gjestfriheten for stor hos hjemmelaget. Nordstrand bet seg fast og til pause kunne Tertnes gå i garderoben med en 14-12 ledelse.

Nordstrand kom best i gang i andre omgang. Faktisk klarte de å komme foran med 16-15. Men da bestemte Tertnes seg for at nok var nok. Men 8 mål på rappen ble Nordstrand parkert og ble aldri siden en trussel.

Onsdag venter Stabæk borte i Nadderudhallen. Med seier i den kapen kan bronsemedaljene så godt som være sikret for Tertnes sin del.

Kampfakta:

Tertnes – Nordstrand 32-24 (14-12)
Postenligaen, Haukelandshallen
Mål Tertnes: Marthe Reinkind 10(5), Linn Gossé 7, Marie Liljegren 4, Helene Matre 4, Jeanette Haga Holgersen 3, Stine Lund Andreassen 3, Hege Vikebø 1.
Toppscorer Nordstrand: Anne Kjersti Suvdal og Jenny Græshol begge 7.
Utvisninger: Tertnes 1x2min, Nordstrand 4x2min.