Tertnes forsinket – Tertnes

Tertnes forsinket

Tertnes-jentene satt i formiddagstimene fast på Flesland. Etter planen skulle de dra avgårde med fly kl.11:45, men på grunn av alle problemene på Gardermoen ble de mange timer forsinket.

Det var et småfly med 11 personer om bord skled av rullebanen på Gardermoen onsdag morgen som gjorde at en av rullebanene måtte stenges. Flytrafikken ble dermed kraftig forsinket.

Ifølge pressetalskvinne Sofie Bruun ved Oslo lufthavn var småflyet et propellfly eid av et dansk selskap.

– Vi bruker vestre rullebane, men også den har redusert kapasitet. Vi får ikke sendt avgårde eller tatt imot så mange fly som vi ønsker, så folk må belage seg på store forsinkelser i dag, sa hun til VG Nett tidligere i dag.

Begge rullebaner er nå i full drift igjen, og trafikken går som normalt. Men det henger fortsatt igjen noen forsinkelser som nok vil vedvare utover ettermiddagen.

For Tertnes sin del førte problemene til at den opprinnelige flygningen ble innstill. Laget ble etter hvert overført til en flygning vel tre timer senere. Det ble dermed ingen optimal oppladning for bergenserne.

I stedet for å ta inn på et  hotell og få spist lunsj, ble timene brukt til venting på Flesland.

Tertnes-jentene sitter nå på flyet, og dersom alt går etter planen vil de ankomme Nadderudhallen vel en time før kampstart.