Tøff bortekamp – Tertnes

Tøff bortekamp

Lørdag spiller Tertnes sesongens siste ordinære bortekamp. Motstander er Storhamar, et lag som Tertnes tradisjonelt har slitt med å slå. 

Det er et litt redusert Tertnes-lag som reiser til Hamar i lørdag. Både Sakura Hauge, Maren Roll-Lied, Tonje Løseth og Stine Skogrand er ute med skader, og siden Tertnes-jentene allerede fikk utdelt sine vel fortjente bronsemedaljer etter forrige hjemmekamp, kan laget spille helt uten press, noe som kan få positive utslag i kampen mot Storhamar.

 

Alle klubbene i kvinnenes Postenliga spiller sin siste seriekamp på lørdag, slik at kvartfinalene i sluttspillet kan trekkes over helgen. Tertnes vil da møte et av lagene fra 5. – 8. plassen i dobbeltoppgjør, med første kamp borte og deretter hjemme. Semifinaler og finale spilles i et felles sluttspillarrangement i Drammen 29. april – 30. april.

Følg kampen online på www.handball.no.