Viking TIF vant 2. div. – Tertnes

Viking TIF vant 2. div.

Viking TIF er en av Tertnes sine partnerklubber, hvor flere av rekruttspillerne til Tertnes elitelag spiller, blant annet keeper Madelein Riise (bildet) som også gjorde en god kamp for Tertnes da de lørdag slog Storhamar borte. Viking vant 2. divisjon knepent på innbyrdes oppgjør over Fana.  

Viking TIF skal nå ut i kvalik om opprykk til 1. divisjon. Et sånnt opprykk vil forbedre tilbudet til Tertnes rekruttspillere. Å få mulighet til å spille 1. divisjon som et «springbrett» og for å utvikle seg til å bli klar for eliteseriespill er gull verdt.

Her er oppsettet for 1. divisjon kvalik:

Kvinner pulje 1
Kvinner pulje 2
   
Sverresborg (avd. 5) HK Halden (avd 1)    
Hønefoss (avd 2) Harstad (avd 6)    
Hinna (avd 3) Viking TIF (avd 4)    

 

Vi gratulerer også partnerklubb Kvinnherad med opprykk til 2. divisjon etter en suveren sesong.

Vi ønsker lykke til!