Olympisk inspirasjon – Tertnes

Olympisk inspirasjon

Tertnes er denne uken på treningsleir i London som siste del av den første perioden i oppkjøringen.

Etter en småkronglete togreise fra Gatwick, kom laget frem til Crystal Palace mandag kveld. Etter en god natts søvn, spaserte de til Crystal Palace National Sports Centre, Storbritannias toppidrettssenter.

Dette er et utrolig flott anlegg med fasiliteter for enhver form for sommer- og innendørsidrett. Her fikk de blant annet se det britiske landslaget i «sykronsymjing» i aksjon; ganske fascinerende å se dette på nært hold.

Men det er det britiske håndballandslaget Tertnes skal trene med, og i den første økten ble det trent mye på kontra- og returløp. Planen er to økter pr dag frem til fredag, inkludert kamper mot Storbritannia, men fra lørdag tar laget ferie og fri fra fellesøkter i 4 uker.

(Tertnes)