Tertnes-jentene kastet på sjøen – Tertnes

Tertnes-jentene kastet på sjøen

Denne uken går den årlige Havsportveka av stabelen. Tertnes-jentene var onsdag med på åpningen og det ble både luftig og vått.

Tertnes-jentene la sin formiddagstrening til Austreimhallen for å få med åpningen. Etter en halvannen timers økt, ble håndballen lagt bort og jentene kastet på sjøen for å delta på ulike sjø- og havsportaktiviteter.

Leder i arrangørorganisasjonen Havsportlauget, Odd Arne Blindheim, hadde lagt til rette for et spennede og utfordrende opplegget.

– Spillerne fikk lov til å utfolde seg på sjøen, blant annet i den nye folkesporten «Stand Up Paddle board», uttalte leder i arrangørorganisasjonen Havsportlauget, Odd Arne Blindheim.

Tertnes-jentene fikk utfordret balansen i det som er den rasket voksende sjøaktiviteten i verden.

– Dette ble en flott avveksling i sesongoppkjøringen som spillerne tydelig satt veldig pris på samtidig som vi ser på disse aktivitetene som både sosialt og god teambuilding. Vi er veldig glad for de tilretteleggelser arrangørene har gjort for oss. I tillegg er det positivt og viktig for oss at vi kan vise oss frem i Nordhordlandsregionen, sier daglig leder i Tertnes Lars Riis Ellingsen.

Se flere bilder fra aktiviteten her

Les også saken i Bergensavisen

Om Havsportveka: Havsportveka – NOW – arrangeres årlig blant de 489 øyene i Austrheim Kommune nord for Bergen. Arrangementet tilbyr ulike sjø- og havsportaktiviteter for alt fra de mest ekstreme idrettsutøverne til barnefamilier og nybegynnere.

Folkelig, Fremtidsrettet og Fartsfylt er grunnlaget for Havsportveka, som i

2010 hadde nærmere 100 ulike aktiviteter og sosiale arrangement på programmet, og mer enn 5000 besøkende var innom arrangementet. I 2011 skal vi slå alle rekorder!

Se også: http://www.havsportveka.no for mer informasjon

(Tertnes)