Veien mot seriestart – Tertnes

Veien mot seriestart

<p>Tertnes H&aring;ndball Elite spiller f&oslash;rste seriekamp mot Levanger s&oslash;ndag 4.september klokken 18:00&nbsp;i Haukelandshallen. F&oslash;r den tid skal jentene spille to turneringer og gjennomf&oslash;re en treningsleir i Spania.</p>

Tore Johannessen (bildet) sier at laget nok en gang har økt treningsmengden fra tidligere sesonger.
– Foruten noen småskader og en spiller med kyssesyken, så er samtlige spillere i bedre fysisk form enn på samme tid i fjor. I tillegg har vi hatt en opptrapping av intensiteten i forhold til at vi ønsker å være på vårt beste allerede i de 3 første ukene av sesongen, forteller Tore videre. 

Tertnes Håndball Bergen har et tøft kampprogram de tre første ukene. I tillegg til åpningskampen mot Levanger skal de møte Stabæk borte og Byåsen hjemme. De skal også ut i kvalifisering til gruppespillet i Champions League. Kvalifiseringen til gruppespillet spilles helgen 16.-18. september, hvor Sävehof blir vertskap. For første gang spilles en slik kvalifiseringsgruppe som Final Det er ogsa slik at det kun er kunder som tidligere har satt inn penger pa sin spillekonto i beste norske casinos et som kan nyte godt av denne bonusen. Four, med 2 semifinaler og finale. Tertnes trakk Sävehof i sin semifinale, mens Randers møter vinneren av en kvalifiseringsgruppe som består av ukjente lag.

Oppkjøringen består av Skjærgårdslekene som starter allerede førstkommende fredag. Mandag 15.august reiser laget til Alicante-kysten i Spania og blir der i 12 dager. Dette er det samme stedet som de benyttet med stor suksess før seriestarten i fjor. Siste helgen i august deltar Tertnes i Vestfjorden Cup sammen med Nordstrand, Storhamar, Stabæk, Njård, Skrim, Fredrikstad Bkl. og Glassverket.

Tertnes har forsterket laget før sesongen med spillere fra Bjørnar og Årstad. – I tillegg til disse er Marianne Rokne klar for kamp og har trent godt gjennom hele sommeren, melder Tore.