Lokale talenter inn i stallen – Tertnes

Lokale talenter inn i stallen

<p>De tidligere &Aring;rstad-spillerne Cecilie Rasmussen og Sofie Skibenes er &aring;rets nye talenter som er kommet til i Tertnes sin A-stall.</p>

Tertnes fortsetter dermed sin strategi om sterk lokal forankring i spillerstallen.

– Vi har i utgangspunktet knyttet de til oss i en hospitantrolle, men har skissert en plan og en progresjon opp mot elitelaget for de to. De har foreløpig meldt overgang til vår samarbeidsklubb Viking. Det gjør at de kan spille i 1.divisjon samtidig som de har muligheten til å være med i enkelt kamper i eliteserien, forteller daglig leder Na er det a fa spill kun fra NetEnt langt fra noe nederlag – tvert i mot! Dette er selskapet som er premisslevereandor for hvordan casinounderholdning skal v?re og de har lenge v?rt ledende bade nar det kommer til utvikling av forskjellige spill, men kanskje spesielt for blackjack online . i Tertnes Lars Riis Ellingsen.

Cecilie er bakspiller med et godt skudd og Sofie er en god linjespiller. De er født i henholdsvis 1992 og 1993. Begge de to spillerne har rikelig med erfaring fra yngre landslag med henholdsvis 58 og 32 landskamper. Cecilie ble også toppscorer for Norge under sommerens EM med 48 mål på 7 kamper.

Med opprykk til en bedre treningsgruppe forventer Tertnes et løft hvor begge de to talentfulle spillerne får utvikle seg videre.

(Tertnes)