Mer håndball enn noensinne – Tertnes

Mer håndball enn noensinne

Norges Håndballforbund og TV 2 har fornyet medieavtalen til å gjelde ut sesongen 2013/14. Det vil gi publikum mulighet til å se mer håndball enn noensinne på TV og digitale medier.

I en pressemelding fra Norges Håndballforbund skriver de følgende:
For klubbene vil dette gi mye mer oppmerksomhet ettersom alle kampene i Postenligaen skal sendes på TV 2 Sumo. I tillegg vil publikum som kommer til hallene for å se Postenligakamper, få en bedre opplevelse.

I dagens mediebilde er konkurransen om publikums oppmerksomhet større enn noen gang tidligere. At håndballen er tilgjengelig for de interesserte, er av vesentlig betydning.
– Derfor er det gledelig at vi nå kan tilby håndballpublikummet mer håndball på TV og i digitale medier enn noensinne. I tillegg kan vi love at tilskuerne som ser håndball i hallene, vil få enda bedre opplevelser når de deltar på våre arrangementer, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Den nye medieavtalen gjør at de fleste kampene i Postenligaen kan sees enten direkte eller som høydepunkter fra kampene. Hver sesong skal det produseres og sendes syv håndballgallaer, cup- og sluttspillfinaler, samtlige kvart- og semifinaler i cupen, semifinalene i sluttspillet og ikke minst alle Postenligakampene på de ulike TV 2 plattformene og samles på TV 2 Sumo. I tillegg kommer landskamper og europacupkamper.

– Dette gir alle Postenliga klubber en unik mulighet og er uten sammenligning det viktigste og beste steget vi har tatt for å få mer topphåndball ut til folket. Det at alle kan følge laget sitt både hjemme på tribunen og via TV 2 Sumo gir både klubben og våre samarbeidspartnere økt verdi, sier daglig leder Arild Østeby i Norsk Topphåndball.

Frem til 1. desember vil det være en innkjøringsperiode med testing av bilder og teknikk fra samtlige arenaer der Postenligalagene spilles. Som en del av avtalen vil det blir gjort betydelige investeringer i et Arenanett på alle kamparenaer i årene som kommer og TV 2 vil være med i en langsiktig utvikling for å gjøre dette til et attraktivt toveis kommunikasjonssystem for idrettsarrangementer over hele landet i et samarbeidsprosjekt med Aal Stasjon og Norges Håndballforbund. Det vil bli lagt ut informasjon om hvilke kamper som vil sendes på handball.no hver uke.