– Blir en virkelig test – Tertnes

– Blir en virkelig test

Tertnes reiser østover i dag for å spille mot Stabæk i Nadderrudhallen. Med ambisjoner om medalje hos begge lag, blir det en spennede og viktig kamp.

– Dette blir en virkelig test. For Stabæk er ett av de lagene som vil utfordre oss denne sesongen, sier Tertnes-trener Tore Johannessen til Bergens Tidende.
I Tertnes-leiren var de veldig fornøyd med forssvarsspillet i den avslutende omgangen i serieåpningen mot Levanger og håper å fortsette dette i kveld.
– Det handler om å fortsette det gode arbeidet vi la ned de siste 30 minuttene og kunne være opp på det nivået fra start av. Da slår vi også Stabæk, forteller Tore som også kan melde om en skadefri tropp.
Tradisjonelt er oppgjørene mellom Stabæk og Tertnes tøffe og jevne kamper. Sist sesong vant bergenserne både hjemme- og bortekampen.

Også kveldens hjemmelag vant sin kamp i serieåpningen. Da ble Fredrikstad slått 25-22 på bortebane.
Da spilte de uten blant annet sin playmaker.
– Vi håper Stine (Bredal Oftedal) blir klar til Tertnes-kampen. Hun trente mandag, og det gikk bra. Hvis det også går bra med henne på trening tirsdag, spiller hun, sier Stabæk-trener Håvard Mamelund Budstikka.

Hun måtte stå over Stabæks serieåpning borte mot Fredrikstad søndag på grunn av hjernerystelse som hun pådro seg i en turnering i Sverige før to uker siden.

Kampen spilles kl.19:00 i Nadderudhallen.