Smaksprøve på medieavtalen – Tertnes

Smaksprøve på medieavtalen

Tre kamper sendes åpent for alle på TV2 Sumo. Etterhvert skal alle Postenligakampene sendes på TV2. Enten en av TV-kanalene eller Sumo skal sende kampene direkte, mens Sumo skal samle det hele i livesenteret. Frem til 1. desember blir det en oppkjøringsperiode hvor flere og flere kamper dekkes.

NHF, TV2 og NTH er i gang med med å kjøre testkamper i forbindelse med etableringen av arenanett. Linjer, kvalitet etc vil bli sjekket, og i disse testkampene vil mål, tid etc styres fra TV2 i Bergen. I denne testperioden er kampene åpne for alle. Du kan dermed se både kampene live eller når det passer deg.

Lørdagens kamper i Framohallen blir gratis tilgjengelig i TV2 Sumos livesenter for håndball. Så har du ikke anledning til å få med deg kampene på den beste måten (i hall) har du et alternativ. I tillegg vises også Drammen-Elverum fredag kl.18:00.

Også Tertnes sin første hjemmekamp ble vist live på TV2 Sumo.

Fredag 9. september
18:00 Drammen – Elverum

 

Lørdag 10. september
15:15 Tertnes – Byåsen
17:15 Fyllingen – Runar

 

Logg deg inn på www.sumo.no.