-En av sesongens tøffeste kamper – Tertnes

-En av sesongens tøffeste kamper

Linn Gossé (bildet) og Tertnes tar i mot tabellnabo Storhamar i Haukelandshallen onsdag. - En av sesongens tøffeste kamper, sier trener Tore Johannessen

Hvordan er dere fornøyd med sesongen så langt?

– Jeg synes det har variert litt. Fra veldig bra til ikke fullt så bra, men fornøyd er jeg stort sett. Vi har funnet ut hva vi må trene mer på og det gjør vi. Det gjelder å være skjerpet hele tiden – både i trening og kamp, sier Johannessen

Og nå er Tertnes er klar til kamp, etter at laget har en en liten pause siden de sist var i aksjon i Postenligaen. Onsdag gjelder det å være på hugget fra første stund, når tabellnabo Storhamar kommer på besøk.

– Ja det er en av sesongens tøffeste kamper som venter oss. Vi har hatt mange harde og jevne oppgjør mot laget fra Hamar de siste sesongene, og det tror jeg det blir på onsdag også. Men vi er forberedt og klar, sier Tore.

Det er en stund siden dere spilte kamp i Postenligaen sist. Har dere fått trent godt?

-Vi har hatt gode treninger, samtidig som at vi har hatt spillere på landslagssamlinger. Å ha utøvere i landslag er for så vidt kjekt for både spiller og klubb og er noe vi ønsker å ha. Men samtidig går det litt ut over klubbtreningene når spillere er borte en hel uke. Men vi har brukt pausen godt og er som tidligere sagt forberedt og klar. Vi hadde også en fin cup kamp mot Os i forrige uke, noe som ble en grei gjennomkjøring, fortsetter han

Hva gjør Storhamar til en vanskelig motstander for dere?

-De er kontringsterk. De løper og kontrer i et sett, og må stoppes i den fasen, ellers blir det vanskelig å ta dem. Så får vi heller gripe fatt i at ikke alle deres spillere er like glad å spille i forsvar, noe vi må utnytte. Men først og fremst må vi spille vårt spill, gripe fatt i kampen, slik at de ikke får spille sitt spill. Men Storhamar er god og vi er avhengig av å lykkes på det vi er god på.

Hvordan ser onsdagens tropp ut?

-Vi har noen utfordringer, og laget tas trolig ut etter trening tirsdag. Noe smårusk på et par spillere, så vi får se. De som spiller er rask og frisk.

Tertnes møter Storhamar onsdag klokken 19:00 i Haukelandshallen


Av: Svein Mjeldheim