Bittert hjemmetap – Tertnes

Bittert hjemmetap

Skuffelsen i Tertnes-leieren var stor etter at toppkampen mot Storhamar i Haukelandshallen onsdag kveld endte med tap 28-30.

– Jeg tror ikke jeg skal si hva jeg synes om dette, for de ordene egner seg ikke i avisen, sa Jeanette Haga Holgersen til BA like etter kampen.

Tertnes opparbeidet seg en ledelse på 8-5 og hadde sjansen til å øke ytterligere, men så begynte de tekniske feilene. På få minutter var kampen snudd og Storhamar overtok føringen med 10-8 før endelig Tertnes igjen klare å sette ballen i mål.
– Det er ABC-feil som ikke skal skje på dette nivået. Storhamar er et lag som vi gjerne vil slå, og som vi vet vi kan slå, men vi var for dårlige over hele linjen, sier høyrekanten.
Storhamar kunne gå til pause med en ett måls ledelse. Ut over i andre omgang økte bare Storhamar ledelsen. På det meste ledet gjestene med seks mål. Halvveis ut i andre omgang endret Tertnes forsvarsformasjon til 4:2. Det stresset gultrøyene og bergenserne knappet inn fra 23-27 til 27-28, men nærmere kom de aldri selv om mulighetene var store.

Tertnes vil likevel ikke gi opp kampen om sølvet selv om blåtrøyene etter fem kamper har fire lag foran seg på tabellen og står med to tap.
– Vi kan nok ikke miste flere poeng, men alt er mulig. Det spørs jo hvordan det går med de andre lagene i de inbyrdes oppgjørene, sier Tertnes sin toppscorer Linn Gossé.

Kampfakta:

Tertnes – Storhamar 28-30 (15-16):
Mål for Tertnes:
Linn Gossé 7 (1), Marie Liljegren 5, Jeanette Haga Holgersen 5, Marthe Reinkind 4 (3), Maren Roll Lied 3, Tonje Løseth 2, Stine Lund Andreassen 2.
Mål for Storhamar:
Maja Jakobsen 8 (3), Gina Lorentsen 6, Karoline Fredriksen 5, Kamilla Sundmoen 5 (1), Anja Edin 4, Lise Løke 1 og Linn-Marie Birkeland 1.
Utvisninger:
Tertnes 1x2min, Storhamar 2x2min.