Til Russland i cupvinnercupen – Tertnes

Til Russland i cupvinnercupen

Formiddagens trekning i cupvinnercupen som ble foretatt i Wien, gav Tertnes russiske Zvezda Zvenigorod som motstander.

Zvezda Zvenigorodbeseiret serbiske Zork Jagodina i 2. runde. Laget var også med i gruppespilleet i Champions League i forrige sesong, men kom ikke videre, og avsluttet E-Cup sesongen med kvartfinalespill i Cupwinners Cup, der laget tapte for franske Metz Handball. 

I world cup-turneringen som gikk av stabelen i forrige måned hadde klubben tre spillere på det russiske landslaget henholdsvis Polina Kuznetcova, Liudmilla Postnova og Yana Uskova.

Også Levanger spiller i denne E-cupene. De skal til Romaia og møte U Jolidon Cluj som tapte CL-kvalifisering mot Viborg med klare sifre tidligere denne sesongen. Forrige sesong spilte laget bl.a. mot Byåsen i kvalifiseringen til Champions League (Byåsen vant 33-25). 

Kampene skal i utgangspunktet spilles 5. – 6. og 12.-13. november. Tertnes starter med hjemmekamp, mens Levanger avslutter hjemme.

(Tertnes)