Ingen cupfinale for Tertnes – Tertnes

Ingen cupfinale for Tertnes

Tertnes-jentene tok ikke vare på muligheten til å spille seg frem til klubbens andre NM-finale i historien. Dessverre for bergenserne ble det et nytt to måls tap for Stabæk.

Tertnes-målvakt Sakura Hauge satte ord på følelsene alle satt med:
– Sjelden jeg gråter etter kamper, men i dag tok skuffelsen overhånd … F**n altså!

Det var som vanlig jevnt og tett i oppgjøret mellom Stabæk og Tertnes i Nadderudhallen. Men det var likevel hjemmelaget som hadde det meste av føringen i første omgang. Tertnes bet seg fast og klarte å utlikne til 12-12 til pause mye takket være Marthe Reinkind som stod for hele syv av Tertnes 12 første mål. Andre omgang fortsatte med at Stabæk var hakket vassere og fra stillingen 14-14 benyttet de sine sjanser godt og scorte fire strake mens Tertnes samtidig var i undertall i deler av den perioden. Dette forspranget gav de aldri fra seg og på det meste ledet hjemmelaget med seks mål.
Tertnes kom med en aldri så liten sluttspurt, men maktet aldri å komme nærmere enn de to målene som de tilslutt tapte med.
– Hadde vi hatt fullklaff på slutten, kunne det gått. Vi misset et par klare sjanser i sluttminuttene, hadde vi scoret på én av dem ville muligheten vært der. Vi hadde ballen når det var litt over minuttet igjen og vi var to mål bak, hadde vi scoret da hadde spenningen vart helt inn, men vi bommet, sier Tertnes-trener Tore Johannessen til BT.

Stabæks målvakt Silje Solberg stod godt i hjemmelagets mål og alle hennes redninger og bommene ble også det som felte Tertnes.