De unge viste vei – Tertnes

De unge viste vei

Tertnes måtte spille uten Marthe Reinkind, Aina Eide og Marianne Rokne som alle satt igjen hjemme i Bergen med henholdsvis skade og sykdom når blåtrøyene gjestet Karusshallen for kamp mot Vipers.

Bergenserne hadde likevel små problemer med å sette hjemmelaget ettertrykkelig på plass. Tilslutt ble det en 16 måls seier med hele 30-14 til Tertnes.

Vipers holdt følge med gjestene de første 20 minuttene så var det full stopp både angreps- og forsvarsmessig.
– Vi er selvfølgelig avhengig av de gode spillerne våre som nå er ute med skade. Samtidig viser vi i 20 minutter at vi kan spille god håndball uten dem. Da blir det uforståelig at vi ikke klarer det resten av kampen, sier Viperstrener Thomas Hørlyk til Fædrelandsvennen.

Men også Tertnes manglet sentrale spillere uten at blåtrøyene så ut til å være preget av det. Her stod nemlig de unge og fremadstormende frem. Tonje Løseth ble sammen med Marie Liljegren kampens toppscorer med 6 mål hver. Førstnevnte ble også av den lokale juryen kåret til banens beste i sterk konkurranse mot en annen Tertnesspiller, Stine Skogrand.
Ungjentene fikk sjansen og tok godt vare på den i kveldens kamp. Her er det liten tvil om at Tertnes har mye å bygge på i årene som kommer.
– Vi gjennomførte en god kamp i dag. Spesielt fornøyd er vi med 2.omgang, sier spillerutvikler i Tertnes Jarle Alvær.