Tertnes slet seg til seier – Tertnes

Tertnes slet seg til seier

Tertnes avsluttet ikke juleferien før det var spilt 54 minutter av kveldens oppgjør mot Fredrikstad.

Tertnes måtte nemlig virkelig slite for å få med seg to poeng frakveldens kamp mot Fredrikstad. Bortelaget ledet i 54 minutter, men blåtrøyene fikk ristet av seg feriemodusen og leverte en seks minutters snuoperasjon som var nok til å vinne 26-22.

Den tidligere Fyllingen-spilleren og nå Fanajenten Birgitte Karlsen Hagen (17) fikk sindebut for Tertnes i kveld. Da hun kom innpå et stykke ut i første omgang takket hun umiddelbart for tilliten med å sette ballen rett i krysset i sitt første angrep. Også i sluttminuttene stod hun frem med godt forsvarsspill og gode valg i angrepsspillet og var dermed svært delaktig i snuoperasjonen.

- Vi la om til 4-2 i forsvar, og fant til slutt den aggressiviteten vi lette etter i førti minutter. Det var først da jeg skjønte at vi skulle klare dette, sier Tertnes-trener Tore Johannessen. til BT.

Også Cecilie Rasmussen som spilte sin andre kamp i eliteserie markerte seg. Hun fikk tillit fra start og satte inn fem mål i kveldens kamp.

De to poengen var viktige for Tertnes i dag. Forrige sesong var det nettopp to tap i januar måned som fratok Tertnes sjansen til å kjempe om sølvmedljene i siste del av sesongen.

Tertnes-mannskapet er nå på tredjeplass og i rute i henhold til årets målsetting. Nå står tøffe kamper mot Levanger(b), Stabæk(h) og Larvik(h) for tur.

Mål for Tertnes:
Cecilie Rasmussen 5 mål, Stine Skogrand 1 mål, Linn Gossè 2 mål, Stine Lund Andreassen 6 mål 5, Birgitte Karlsen Hagen 2 mål, Marthe Reinkind 6 (1) mål, Marie Liljegren 4 mål.
Toppscorer Fredrikstad: Kamilla Ersek 8 (2) mål