Viktig seier – Tertnes

Viktig seier

Etter en svak 1. omgang klarte Tertnes å løfte seg og få med seg 2 viktige poeng i kampen mot mot Stabæk som endte 29-28 (10-12).

Det ble drama i Haukelandshallen søndag kveld. Etter en svak prestasjon i 1. omgang med mange bom på 100% sjanser, var Stine Skogrand sentral i den snuoperasjonen som gjorde at Tertnes såvidt vant kampen. Marthe Reinkind fulgte etter med mange gode avslutninger fra distanse. Ved resultatet 28-28 fikk Tertnes straffe som Marthe sikkert satte i mål, men Stabæk fikk like etterpå straffe i den andre enden av banen i siste sekund. Men det gjorde i grunn ingenting, for da fikk keeper Sakura Hauge også vist at hun kan bidra når det gjelder mest, og reddet straffet. Tertnes jentene jublet og publikum ga stående aplaus for god underholdning.

Les mer om kampen i BA her og i BT her.

Målscorer Tertnes: Linn Gossè 7 mål, Marthe Reinkind 7 mål, Stine Lund Andreassen 5 mål, Marie Liljegren 3 mål, Stine Skogrand 2 mål, Jeanette Haga Holgersen 2 mål, Birgitte Karlsen Hagen 1 mål, Marianne Rokne 1 mål, Stine Rieber-Mohn 1 mål.

Toppscorer Stabæk: Christina Andersen 9 mål.