Larvik kommer skjerpet til Bergen – Tertnes

Larvik kommer skjerpet til Bergen

Også uovervinnelige Larvik ser på kampen mot Tertnes i Bergen onsdag som et toppoppgjør. Etter at Tertnes så langt har gjort en god sesong, er det også et oppgjør mellom nummer en og tre på tabellen. Larvik satser derfor på å være fullt skjerpet når de ankommer Haukelandshallen.

Larvik reiser til Bergen med 13 strake seire i Postenligaen og en luke på fire poeng til de nærmeste lagene. Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad gleder seg til oppgjøret og føler at laget er godt forberedt til denne kampen.

-Vi har registrert at Tertnes har spilt mange jevne kamper mot de øvrige topplagene, og gevinsten mot Byåsen i september var solid.  Den siste tiden har de vært flinke til å variere forsvarsspillet sitt og med det skapt mye bryderi for sine motstandere. Vi har fokusert mye på hvordan vi skal løse dette derom det blir en aktuell løsning mot oss. Det er en type forsvar vi ikke møter så altfor ofte. Spill mot et mer defensivt forsvar har vi en trygghet i fra før, avslutter han til larvikhk.no

Larvik har et par endringer i lagoppstillingen fra siste kamp mot Fredrikstad. Cecilie Leganger slutter seg til troppen i Bergen, mens Thea Mørk må stå over på grunn av en skade i leggen.

Kampen spilles i Haukelandshallen onsdag 25.januar med kampstart kl.19:00.
Billetter til kampen forhåndsselges her: http://www.tertneshandball.no/butikk/billetter/71