Fungerte ikke for Tertnes – Tertnes

Fungerte ikke for Tertnes

Selv om Tertnes også på hjemmebane hadde problemer med Flint, var de klar favoritt borte mot Flint Tønsberg søndag. Men Vestfoldingene skulle by på problermer for blåtrøyene.

Tertnes ledet oppskriftsmessig 13-10 til pause. Spillet hadde ikke vært allverdens, men man hadde føringen i kampen og var innstilt på å forbedre seg i andre omgang. Men starten på omgangen var katastrofal. Etter bare fire minutter var ledelsen spist opp, men denne gangen svarte Tertnes og dro på nytt i fra med fire mål.
– De tok igjen ledelsen vår ufattelig kjapt. Verken keeperspillet eller forsvaret var bra nok i dag. Ingenting fungerte bakover, de løp rett gjennom oss, sier Linn Gossé.
Men mot slutten av kampen overtok hjemmelaget føringen og ledet med to mål før Tertnes pyntet på sluttresultatet. Flint kunne dermed strekke armene i været og feire seier 30-29 over Tertnes.

– Vi har nok ikke spilt dårligere denne sesongen. Innimellom får man kamper hvor man ikke får til noe. I annen omgang ble det altfor mange tekniske feil, og da går det som i dag, sier Gossé til BT.

Kampfakta:

Flint Tønsberg – Tertnes 30 – 29 (10-13)
Postenligaen, Kvinner
Mål Tertnes: Linn Gosse 6(3), Marie Liljegren 6, Marthe Reinkind 5, Jeanette Haga Holgersen 3, Stine Skogrand 3, Stine Lund Andreassen 2, Marianne Rokne 2, Stine Rieber-Mohn 1, Maren Roll Lied 1.