Stolte innløpere – Tertnes

Stolte innløpere

I forrige onsdagens Postenligaakamp mellom Tertnes og Larvik var det stolte jenter fra Lindås jenter 8 som løp inn sammen med to av de beste lagene i Norge.

Det var 21 glade og spente jenter som stilte forventningsfulle til kamp som innløpere. Men Lindås hadde denne kvelden en større delegasjonut over innløperne. Hele 80 personer med spillere og foreldre fra håndballgruppen i Lindås satt på tribunen denne kvelden.

– Det vart ei kjempeflott og veldig sosial samling. Vi i handballgruppa jobbar aktivt for å utvikla oss sportsleg og sosialt, og det å reisa på Tertnes-kampar saman er ein av dei tinga vi kjem til å jobba vidare med å få organisera, også i framtida, seier Terje Pedersen i håndballgruppen i Lindås til avisen Nordhordland.

Om kort tid åpner også den nye Lindåshallen. Dette vil gi klubben helt andre muligheter fremover. Kanskje legger til og med Tertnes en av sine treninger dit.

Pedersen benytter samtidig anledningen til å takkeTertnes for de opplevelsene de gir unge håndballspillere.
– Det er veldig kjekt for oss at Tertnes er så sporty. Det betyr mye, seier han.