-Viktig i medaljekampen – Tertnes

-Viktig i medaljekampen

- Det er helt klart viktige poeng i medaljekampen det skal kjempes om, sier Lars Riis Ellingsen, før Tertnes setter kursen mot Hamar hvor Storhamer er vertskap for Marie Liljegren & Co.

Det har vært en tøff periode, med tre tap. Hva skjer?

– Vi har ikke fått det helt til i angrep i det siste. Vi har blitt stående å kaste ball på tvers, og med svake avslutninger har det resultert i en del kontringsmål i mot. Vi har for så vidt vært bra i etablert forsvar, men blitt straffet hardt for å ha bommet i angrep.
Nå skal det i tillegg sies at to av lagene vi har møtt er Larvik og Byåsen, og selv om vi ønsker å vinne hver eneste kamp vi spiller, er det jo helt klart at de to er ligaens aller beste. Så det er nok nederlaget for Flint Tønsberg som svir mest. Men vi har trent bra siste tiden, og satser på å heve oss onsdag, sier han.

Og kampen om en topp plassering er ikke over?

– Nei vi er fremdeles med i toppen, og det er helt klart viktige poeng i medaljekampen det skal kjempes om. Vi har tradisjonelt slitt litt borte mot Storhamar, men slo dem på Hamar i siste seriekamp i fjor, og brøt dermed en barriere. I tillegg ønsker vi å hevne 2 måls tapet fra i høst (28-30), og er klar og gleder oss til kamp.

Hvordan ser troppen ut?

– Vi reiser med 14 spillere og er dermed fulltallig. Det er fremdeles noen som er langtidsskadd, men for øvrig er jentene frisk og rask, avlutter Lars.

Kampen ser du på TV2 Sumo fra kl. 18:00.
Tilgang til TV2 Sumo kan du ordne her

Av: Svein Mjeldheim