Innstilt på ny kontrakt – Tertnes

Innstilt på ny kontrakt

Tertnes-trener Tore Johannessen (bildet) er i dialog med klubben om forlengelse av avtalen. 

Det har vært skrevet endel om blåtrøyene denne våren når det gjelder litt sviktende sportslige resultater og skifte av styreleder. Prosessen med å få på plass spillere og trenere inn mot neste sesong skal være kommet i gang, og ukens årsmøte vil forhåpentligvis gi nødvendige avklaringer. En av bitene det jobbes med, er å få på plass trenerkabalen.

– Vi har pratet litt sammen og jeg er innstilt på å fortsette videre etter ønske fra klubben. Lengden på en eventuell ny kontrakt har vi ikke diskutert, og jeg har tidligere vært både på 1.-, 2.- og 3.års avtale.

– Det er ønskelig å sikte litt høyt når det gjelder eventuelle nye spillere, og vi vil ikke fylle opp med spillere utenifra som er like gode som dem vi har i dag. Med tanke på samarbeidet med Viking mangler vi endel spillere til å være to fulle lag også på grunn av uhell med skader for begge lagene.

Onsdag spilles sesongens nest siste seriekamp, borte mot Fredrikstad. Påfølgende lørdag avsluttes seriespillet med hjemmekamp mot Vipers Kristiansand. Sportslig har vårsesongen vært som en lang motbakke. Mens bergenserne tok 20 poeng på de første 12 kampene, har det kun blitt 3 poeng på de siste 8 kampene. Medaljeambisjonene er forlengst skrinlagt og nå ser treneren frem mot sluttspillet.

– Jeg forventer en ny tøff kamp mot Fredrikstad hvor vi møter et lag som slåss for å unngå nedrykk. Vi har satt oss mål i den enkelte kamp for å ha noe å spille for, men lykkes ikke i det hele tatt mot Njård sist. Grunnet skader må jeg bruke spillere i mer sentrale roller enn tidligere, og gjerne flere stykker om gangen. Dette medfører at det svinger mye fra kamp til kamp, men gir spillerne nyttig erfaring. Vi går selvsagt for seier onsdag, avslutter Johannessen.

 

Skrevet av Torbjørn Iversen