Sluttspillet starter – Tertnes

Sluttspillet starter

<p>I kveld starter sluttspillet for kvinner i Postenligaen. Stine Lund Andreassen (bildet) og Tertnes skal spille hjemmekamp mot Gjøvik i kveld i Haukelandshallen og bortekamp mot Stabæk på lørdag.</p>

Tertnes er altså i pulje med Gjøvik og Stabæk, og skal spille en enkel serie mot de to lagene. Vinneren av denne serien spiller semifinale mot enten Byåsen eller Larvik. I den andre puljen kjemper Storhamar, Flint Tønsberg og Vipers Kristiansand (Våg) om en semifinaleplass. Det blir avklart ved trekning hvem som møter hvem i semifinalene, men Byåsen og Larvik er sidet og møter ikke hverandre før i en eventuell finale.

Dere kan lese mer om den nye sluttspillmodellen her: http://www.tertneshandball.no/artikkel/149449

Kampoppsett, pulje 2:

Tirsdag 27.3
Tertnes-Gjøvik, Haukelandshallen klokken 18:00

Torsdag 29.3
Gjøvik-Stabæk, Tranberghallen klokken 19:00

Lørdag 31.3
Stabæk-Tertnes, Nadderudhallen klokken 13:00

Tertnes slo Gjøvik med hele 17 mål (34-17) når laget fra Mjøsas bredd var i Haukelandshallen for en knapp måned siden, men det er grunn til å tro at det blir en jevnere kamp nå som det står om kamp om semifinaleplass i årets sluttspill.

Av: Rune Kristiansen