Håndballens dag på Lindås – Tertnes

Håndballens dag på Lindås

Denne helgen avla Tertnes Lindås og Lindåshallen et besøk i anledning håndballens dag som klubben arrangerte. 

Det var en entusiastisk og lærevillig gjeng som tok i mot Tertnes-spillerne Marthe Reinkind og Sakura Hauge i den nye hallen på Lindås.
Det er under en måned siden den offisielle åpningen av Lindåshallen, men allerede nå ser en hvilket enormt løft dette har gitt lokalmiljøet. 

– Det er et fantastisk flott anlegg med både en full håndballbane med en minibane i forlengelsen som også egner seg godt til oppvarming. Det er gode løsninger og ikke minst gode rom og arealer for de som ønsker å komme i hallen også for det sosiale. De har all grunn til å være kjempestolte, sier Tertnes’ daglige leder Lars Riis Ellingsen som også var tilstede på lørdagens arrangement.

I overkant av 100 spillere var i aktivitet i hallen denne lørdagen. Marthe og Sakura ledet en gruppe på rundet 30 spiller i alderen 12-16 år. To timer senere var det de yngste som entret parketten. Da var det lagt opp til stasjoner med ulike håndballrelaterte øvelser.

Alt i alt var det stor aktivitet og masse idrettsglede å se denne dagen. Etter at premier til alle deltakere var delt ut, lovet også Lars Riis Ellingsen å se nærmere på muligheten til å få lagt ut en kamp i Postenligaen til Lindåshallen allerede den kommende sesongen.
– Med de flotte fasilitetene de har her ute og den entusiasmen en ser i klubben, er det helt naturlig at vi tenker i den retning. For Tertnes er det veldig viktig å være med å bidra ute i klubbene i regionen. Dersom vi kan videreutvikle og bidra til økt motivasjon i lokalmiljøet ved å legge en kamp til Lindåshallen, vil vi gjøre alt som står i vår makt for å få det til, avslutter Riis Ellingsen.