Håndballens dag på Halsnøy – Tertnes

Håndballens dag på Halsnøy

Lørdag legger Tertnes-jentne ut på tur for å arrangere Håndballens dag på Halsnøy sammen med Kvinnherad HK. Det legges opp til en stor begivenhet både for små og store. 

– Dette skal være en artig dag spesielt for barn og unge, og du trenger ikke være håndballspiller for å være med å ha det moro, seier leder i Kvinnherad HK Anton Sjursen til Kvinnheringen.

Handballens dag på Halsnøy er lagt opp til å være en aktivitetsdag for både store og små.Det blir lek og moro med konkurranser, håndballkamper og showkamp. I tillegg kan du få måle hastigheten på skuddet ditt.

Så her blir det anledning til å teste krefter mot Tertnes-spillerne for de fremmøtte.

Tertnes har i en årrekke hatt et tett og nært smarbneid med Kvinnherad HK

-Det er veldig kjekt å følge utviklinga i KHK.Vi føler på mange måter vi har vært med fra starten. De første jentene vi hadde på håndballskole for 6-7 år siden er nå i 16-årene og blitt riktig flink til å spille. Slik utvikling er kjekt og føge og være med å bidra til, sier daglig leder i Tertnes Lars Riis Ellingsen.

Lars var selv trener for elitelaget da samarbeidet tok til.
– For oss som eliteserieklubb mener vi selv at vi har et samfunnsansvr og det ønsker vi å ta. Vi vil gjerne være ute i lokale klubber i regionen å bidra til rekruttering, utvikling og kanskje også hindre frafall fra idretten. Samtidig vet vi at dette også gir oss masse tilbake, forteller Riis Ellingsen.

Lørdag blir altså Tertnes-jente å treffe på Halsnøy.