Tertnes har fått eliteserielisens – Tertnes

Tertnes har fått eliteserielisens

Den første runden med tildeling av eliteserielisens for sesongen 2012/13 har gitt ni av Postenligaklubbene lisens. Fem lag på damesiden og fire herrelag er ferdigbehandlet. Også i år var Tertnes en av de klubbene som fikk lisens i første runde.

De resterende søknadene vil bli behandlet i løpet av juni. 

Behandlingen av den første runden lisenstildelinger omfatter klubbene som hadde sendt inn komplett og godkjent dokumentasjon innen fristen og som har positiv egenkapital. Ved behandlingen av lisensen er lagt til grunn egenkapital og resultat sett i forhold til omsetningen.

De ni klubbene er:

Kvinner

  • Larvik HK
  • Levanger HK
  • Glassverket IF, håndball
  • Tertnes Håndball Elite
  • Stabæk Håndball

Menn

  • Bækkelagets SK(BSK/NIF)
  • Haslum HK
  • Drammen HK
  • Fyllingen Håndball Elite

Lisensbehandlingen videre
Som de foregående årene, må flere klubber vente litt lenger for å få tildelt sin lisens, men dette medfører nødvendigvis ikke noen som helst form for dramatikk. I mange av tilfellene har det sammenheng med at ikke alt materiell er tilgjengelig ved første gangs behandling og/eller at den innsendte dokumentasjonen må gjennomgås nøyere. I spesielle tilfeller vil det holdes møter med klubber. Enkelte klubber må nok fortsatt følge utviklingen på sin egen økonomi svært nøye.