Tertnes-jentene ut på havet – Tertnes

Tertnes-jentene ut på havet

Midt i en hard sesongoppkjøring tar Tertnes seg tid til litt andre aktiviteter også. I dag ble jentene utfordret i det våte elementet.

– Dette ble en flott avveksling i sesongoppkjøringen som spillerne tydelig satt veldig pris på samtidig som vi ser på disse aktivitetene som både sosialt og god teambuilding. Vi er veldig glad for de tilretteleggelser arrangørene har gjort for oss. I tillegg er det positivt og viktig for oss at vi kan vise oss frem i Nordhordlandsregionen, sier daglig leder i Tertnes Lars Riis Ellingsen.

– Dette var utrolig kjekt! Vi blir tatt så utrolig godt i mot og får lov til å prøve mye nytt. Vi kjørte ring, banan og padlet på brett (stående).Håper vi blir invitert igjen neste år, oppsummerer en entusiastisk Marthe Reinkind på vegne av alle Tertnes-jentene.

Det var også lagt inn en kamp i kajakkpolo mellom Tertnes og fotballspillerne i FK Fyllingsdalen.
– Kampen mot fyllingsdalen har vi ingen kommentar til!, sier Marthe Reinkind i en kommentar til Tertneshandball.no

Se flere bilder fra aktiviteten her

Om Havsportveka: Havsportveka – NOW – arrangeres årlig blant de 489 øyene i Austrheim Kommune nord for Bergen. Arrangementet tilbyr ulike sjø- og havsportaktiviteter for alt fra de mest ekstreme idrettsutøverne til barnefamilier og nybegynnere.

Folkelig, Fremtidsrettet og Fartsfylt er grunnlaget for Havsportveka, som har rundt 100 ulike aktiviteter og sosiale arrangement på programmet, og mer enn 5000 besøkende regnes å være innom arrangementet.

(Tertnes)