Treningskamper i Kristiansand – Tertnes

Treningskamper i Kristiansand

Denne uken har Tertnes-jentene spilt de første treningskamper under en liten treningssamling i Kristiansand. Vi har fått et lite reisebrev fra Marthe Reinkind:

Mandagen startet med kamp mot Vipers. Det var kjekt å endelig spille en ”skikkelig” kamp igjen, men man merket også at det var lenge siden. Temperaturen i hallen var høy og svetten rant. Spillet vårt var ikke helt på topp og prestasjonene svingte. I små perioder fikk vi til både offensivt forsvar og kontringer, men i denne kampen stod vi litt for mye alene (i forsvar) og fikk en dårlig flyt i angrep. Etter mange brente (og gode) sjanser tapte vi til slutt med 6 mål. Vi var ikke fornøyde med tap, men tror alle synes det var kjekt å spille kamp mot noen andre enn oss selv.

Tirsdagen startet med en styrkeøkt på Elixia. Det var et veldig fint og stort senter med alt vi trengte.  Deretter spilte vi mot et guttelag (G18). Å spille mot gutter er utrolig bra trening for oss og i denne kampen synes jeg at vi klarte å stå tettere sammen i forsvar. Etter kampen dro vi rett på trening med Vipers, der vi stod på et mål, samt spilte litt på slutten. Alle kjente at beina var tunge, men vi holdt fokus og fikk et godt utbytte av økten.

Onsdag var siste kamp mot Vipers og vi ville ha seier. Vi spilte en bedre kamp, både fremover og bakover. Det er kjekt å føle at vi har hatt stigning i prestasjonene, men likevel har vi mye å jobbe med frem mot seriestarten.

Vi har rullert mye på spilletiden og flere spillere mestrer ulike roller både i forsvar og angrep. Det tror jeg vi vil tjene på når sesongen starter. Det var også kjekt å se Didda og Marie (målvakt) debutere. Det tar tid å komme inn i et nytt lag, men de var gode og vi forventer vel bare at de blir bedre utover i sesongen 😉

 

Hilsen fra Marthe