Supergalla – Tertnes

Supergalla

Lørdag 22.september braker det løs med Håndballgalla i Haukelandshallen.

Linn Gossé og resten av Tertnes-jentene tar i mot gamle venner fra Stabæk mens FyllingenBergen skal spille mot regjerende seriemester Haslum.

Tertnes seriestarter borte mot Glassverket lørdag 15.9 og spiller sin første hjemmekamp for sesongen mot medaljekandidat Stabæk. De to lagene har for vane å spille jevne kamper som ikke blir avgjort før i siste minutt, noe som passer veldig godt når det inviteres til galla og håndballfest i Haukelandshallen.

Etter denne kampen skal FyllingenBergen serieåpne mot fjorårets cup- og seriemester Haslum. FyllingenBergen har ambisjoner om å hevde seg helt i toppen i årets serie, så det blir en kamp mellom blackjack-craps.co.uk to lag som begge ønsker å stå øverst på pallen etter sesongen.

16.00 Tertnes Elite Stabæk
18.15 FyllingenBergen Haslum

Gallaen i Haukelandshallen er en av totalt fire slike arrangementer denne sesongen. De resterende arrangementene finner sted i Trondheim, Stavanger og Drammen. Bergen er altså først ut, og det er knyttet stor spenning rundt dette nye konseptet som er et samarbeid mellom Norsk topphåndball, Tertnes og FyllingenBergen. I forkant av selve gallaen med to kamper, er det en hel uke med forskjellige aktiviteter som skal få folk til å få opp interessen for håndball og forhåpentligvis fylle hallene med tilskuere.

Tøff med håndball – Håndballuken arrangeres fra mandag 17.9 til lørdag 22.9 utenfor Sartor Storsenter fra 14.00-21.00. Her vil det være liv og røre og toppspillere fra flere klubber i Norge representert alle dagene.